Mogę podrzucić Ci Arkhana, ale pod warunkiem, że będziemy sobie równi Możemy się naparzać po pyskach, itd. Wolałabym bez zniewolenia, bo to trąci nudą i ogólnie często przez to tracę wenę. ._.
Tak tylko przypomnę, że moje ogłoszenie jest zawsze aktualne i Mane chętnie przyjmie jakieś wrogie relacje. Mogą też być jacyś niewolnicy, bo czemu by nie. Wszelkie szczegóły do ustalenia. Prosiłbym o kontakt najlepiej przez Discord lub PW.
@Firkraag tak, tak, Mane musi kiedyś odzyskać swojego Bambi!
I tak tylko przy okazji przypomnę, że moje ogłoszenie jest zawsze aktualne i Mane chętnie przyjmie jakieś wrogie relacje. Mogą też być jacyś niewolnicy, bo czemu by nie. Wszelkie szczegóły do ustalenia. Prosiłbym o kontakt najlepiej przez Discord lub PW.
Mane utknął na fabule, która trwa od kilku miesięcy i pewnie potrwa jeszcze z kilka miesięcy, jeśli tak dalej pójdzie. O ile Mane przeżyje. Więc pisanie na fabule z mojej strony póki co odpada, ale zawsze chętnie popiszę na marginesie. Wszystko do uzgodnienia, chociaż jakieś porwanie, jakaś szarpanina, czy coś takiego ostrzejszego, bardziej szorstkiego, mile widziane xD